Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat după gestul obscen făcut spre suporterii de la Severin

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a anunţat că jucătorul echipei Steaua Bucureşti, Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat pentru gestul pe care l-a făcut către suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu, după meciul disputat la Turnu Severin.

388 afișări
Imaginea articolului  Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat după gestul obscen făcut spre suporterii de la Severin

Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat după gestul obscen făcut spre suporterii de la Severin (Imagine: Dan Tautan/ Arhiva Mediafax Foto)

Mijlocaşul campioanei a fost surprins la finalul meciului disputat cu Pandurii, pe 30 martie, făcând gesturi obscene spre suporterii din tribunele stadionului de la Severin, însă LPF nu a reacţionat în acest caz, deşi a trecut mai bine de o săptămână de la partidă. Implicat de asemenea într-un incident similar, la finalul meciului, fundaşul Cristian Săpunaru de la Pandurii a fost suspendat pentru o etapă, la nici 48 de ore de la finalul partidei.

"Dacă ne referim la gestul pe care l-a avut Nicolae Stanciu, atunci procedura spune că organizatorul competiţiei trebuie să sesizeze comisiile, în cazul acesta LPF. Dacă LPF nu o va face, federaţia o va face aşa cum a făcut-o şi în celelalte cazuri. Dincolo de această procedură, trebuie să înţelegem că toate aceste gesturi nu fac bine fotbalului. Şi dacă tot ne plângem că nu avem bani în fotbal la nivel de cluburi ar fi bine să ne gândim care este reacţia pe care o produce un astfel de comportament.

Şi chiar aş solicita preşedinţilor de club să fie mult, mult mai atenţi la ce mesaje transmit jucătorilor, antrenorilor care intră în această morişcă a declaraţiilor şi gesturilor. Şi să nu ne aşteptăm că vor năvăli sponsorii şi suporterii pe stadioane dacă aceste gesturi continuă", a săus Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă

A doua zi după meci, Nicolae Stanciu şi-a cerut scuze pentru reacţia avută, prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook.

"Regret gestul făcut după meciul cu Pandurii, nu am nicio scuză şi nici nu sunt tipul de om care să reacţioneze aşa! Totuşi... Nu pot accepta când cineva îmi înjură familia sau pe cei apropiaţi", a scris Stanciu.

Conform spuselor lui Răzvan Burleanu, e de aşteptat însă ca mijlocaşul să ajungă în scurt timp în faţa Comisiei de Disciplină şi riscă şi el o suspendare de minim o etapă.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici