O imagine cu Michael Schumacher, oferită mai multor publicaţii din Europa pentru 1 milion de euro

O fotografie cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1, aflat în convalescenţă în casa sa din Geneva (Elveţia,) a fost oferită mai multor publicaţii din Europa în schimbul sumei de un milion de euro, conform site-ului nzherald.co.nz.

1743 afișări
Imaginea articolului O imagine cu Michael Schumacher, oferită mai multor publicaţii din Europa pentru 1 milion de euro

O imagine cu Michael Schumacher, oferită mai multor publicaţii din Europa pentru 1 milion de euro (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Procurori din Germania au demarat o anchetă pentru a afla modul în care a fost obţinută fotografia. Într-un comunicat oferit celor de la RTL TV, autorităţile germane susţin că imaginea a fost oferită în schimbul unei "sume mari de bani", iar identitatea vânzătorului nu este cunoscută.

Schumacher a suferit răni grave la cap în urma unui accident suferit la schi, în Elveţia, pe 29 decembrie 2013. Acesta a primit acceptul medicilor pentru a fi îngrijit în locuinţa sa, începând din luna septembrie a anului 2014. În weekend, Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a spus că starea de sănătate a fostului campion de Formula 1 va rămâne în continuare cunoscută în totalitate doar de familia sa şi apropiaţii acesteia.

"Sănătatea lui Michael nu este o problemă publică. Vom continua să nu facem comentarii în această privinţă. Trebuie să protejăm sfera sa intimă. Din punct de vedere legal, orice delcaraţie legată de starea sa de sănătate ar diminua amploarea sferei intimităţii sale", a spus Kehm, conform sursei citate. În acelaşi timp, managerul fostului pilot în german este conştient că fanii speră să afle detalii referitoare la starea sa de sănătate, însă poate doar să le mulţumească acestora pentru înţelegere.

Familia lui Schumacher a lansat o campanie numită "Keep Fighting Initiative", în semn de recunoştinţă faţă de fani şi pentru a încuraja alţi oameni inspiraţi de situaţia fostului pilot în vârstă de 47 de ani să continue să lupte pentru sănătatea lor şi să nu renunţe niciodată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici