OPINIE PROSPORT: De ce vor britanicii să scape tenisul de Ilie Năstase? Pentru că pot!

Căpitanul nejucător al României este inamicul numărul 1 în presa britanică a acestor zile: "Trebuie să scăpăm tenisul de Ilie Năstase", titrează "The Telegraph", după ieşirile grosolane ale lui "Nasty". Sunt trecute în revistă toate derapajele din cariera lui Năstase, unele chiar mai scandaloase decât evenimentele de la Mamaia... Deci, dacă a făcut altele şi mai "grele", de ce vor jurnaliştii britanici să-l interzică pentru totdeauna din tenis pe primul lider ATP? Pentru că pot!

2356 afișări
Imaginea articolului OPINIE PROSPORT: De ce vor britanicii să scape tenisul de Ilie Năstase? Pentru că pot!

OPINIE PROSPORT: De ce vor britanicii să scape tenisul de Ilie Năstase? Pentru că pot! (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Pentru că pot să deschidă o anchetă cu doar câteva ore înaintea meciului dintre România şi Marea Britanie, măsură care a contribuit decisiv la defularea avută de impulsivul Ilie în arenă!

Glumele neinspirate făcute de Năstase în timpul săptămânii la adresa Serenei Williams şi a Annei Keothavong i-au oripilat pe şefii Federaţiei Internaţionale de tenis (ITF) mai tare decât înjurăturile săptămânale ale lui Kyrgios, aşa că nu s-a mai aşteptat disputarea jocurilor pentru a demara o investigaţie.

Pentru că sesizările jurnaliştilor britanici, aceiaşi care înaintea incidentelor scormoneau după subiecte de scandal mai ceva ca Sherlock Holmes la locul faptei, pot ajunge la sediul ITF din Londra mai repede decât reclamaţiile scrise de George Cosac din Bulevardul Pierre de Coubertin (acolo unde îşi desfăşoară activitatea lumea bună a tenisului românesc).

Şi oricum durează până angajaţii FRT, preocupaţi cu alegerile în această perioadă, traduc din română în engleză... Mai bine o lăsăm aşa!

Citeşte continuarea pe  ProSport.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici