Organizatorii turneului de la Wimbledon vor rambursa contravaloarea biletelor pentru 29 iunie

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon au anunţat, joi, că spectatorii care şi-au achiziţionat bilete pentru partidele de miercuri vor primi contravaloarea acestora, ca urmare a programului decalat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

1109 afișări
Imaginea articolului Organizatorii turneului de la Wimbledon vor rambursa contravaloarea biletelor pentru 29 iunie

Organizatorii turneului de la Wimbledon vor rambursa contravaloarea biletelor pentru 29 iunie (Imagine Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Miercuri, din cauza ploii, s-au disputat foarte puţine meciuri la Wimbledon. Arena centrală a fost singura care a avut un program continuu, graţie faptului că este dotată cu acoperiş retractabil. În rest, s-a înregistrat mai puţin de o oră de joc pe terenului cu numărul 1 şi puţin peste o oră pe terenurile 2, 3 şi cele secundare.

Ca urmare, organizatorii au anunţat că persoanele care şi-au luat bilete pentru terenul 1 vor primi 100% din valoarea acestora. Pentru posesorii de tichete la meciurile de pe arenele 2 şi 3 va fi alocată 50% din contravaloarea acestora. Tot 50% din suma corespunzătoare vor primi şi cei care au avut abonamente generale pentru toate terenurile. Pentru biletele cumpărate în avans, sumele vor fi returnate în totalitate.

Procedura de rambursare a contravalorii biletelor va fi efectuată abia după încheierea turneului de la Wimbledon. Ultima dată când a fost luată o astfel de măsură a fost în 2007, când nu s-au disputat meciuri în sâmbăta primei săptâmâni de turneu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici