Ovidiu Haţegan arbitrează în sferturile Europa League la fotbal

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul de fotbal Villarreal - Sparta Praga, partidă din sferturile de finală ale Europa League, care va avea loc joi, potrivit site-ului oficial al UEFA.

244 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Haţegan arbitrează în sferturile Europa League la fotbal

Ovidiu Haţegan arbitrează în sferturile Europa League la fotbal (Imagine Mircea Rosca / Mediafax Foto)

E prima partidă de acest nivel la care a fost delegat cel mai bine cotat arbitru din România. Haţegan, care a fost promovat în categoria Elite în vara lui 2015, va fi ajutat de aceeaşi brigadă alături de care va merge la Campionatul European din această vară: asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, adiţionalii Alexandru Tudor şi Sebastian Colţescu şi rezerva Radu Ghinguleac.

Meciul e programat joi seara, de la ora 22:05, ora României. Delegat UEFA va fi irlandezul Dennis Cruise, în timp ce arbitrii vor fi supervizaţi de israelianul Haim Jakov.

În acest sezon, Haţegan a mai condus patru meciuri în Liga Campionilor: Benfica - Atletico (1-2), Dinamo Zagreb - Arsenal (2-1), Şahtior Doneţk - Malmo FF (4-0), toate în grupele Ligii Campionilor, şi Manchester City - Dinamo Kiev (0-0), în optimile Ligii Campionilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici