Pădureanu: Am avut doi jucători care s-au comportat ca nişte "paraşute"

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul din deplasare cu Steaua, scor 4-0, că echipa bistriţeană a avut "doi jucători care s-au comportat ca nişte paraşute", precizând că nu se aştepta la mai mult de la această partidă.

258 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Am avut doi jucători care s-au comportat ca nişte "paraşute"

Pădureanu: Am avut doi jucători care s-au comportat ca nişte "paraşute" (Imagine: Micea Rosca / MediafaxFoto)

"Cu sănătatea sunt bine, dar am probleme la vertebrele 4 şi 5 şi mă doare când stau în picioare. Nu puteam să ratez acest meci, pentru că această echipă este viaţa mea şi ori de câte ori am ocazia voi merge. Nu mă aşteptam la mai mult din acest meci, pentru că din echipa care a jucat cu Dinamo ne-au lipsit cinci jucători de bază, plus că am avut doi jucători care s-au comportat ca nişte «paraşute». Va trebui să fac transferuri şi să termin cu «paraşutele», dar mă opresc aici", a spus Pădureanu.

Antrenorul secund Sebastian Moga consideră Steaua cea mai în formă şi mai bună echipă a campionatului. "A fost o victorie meritată a Stelei. Nu am mai fost acea echipă ambiţioasă de la meciul cu Dinamo. Ne-am pus mari speranţe în acest meci şi trebuie să tragem tare în continuare pentru a obţine victorii în următoarele partide. Am făcut prea multe greşeli individuale, dar şi colective. După meciul cu Dinamo eram foarte încrezători că ne putem salva de la retrogradare, dar aşa suntem noi, trecem foarte repede de la o extremă la alta. La o echipă mică, cum suntem noi, se simte când lipsesc 2-3 titulari", a declarat Moga.

Formaţia Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, în care Mihai Costea şi Raul Rusescu au înscris câte două goluri.

Mihai Costea a marcat în minutele 7 şi 29, iar Rusescu în minutele 24 şi 85.

Pe banca Gloriei Bistriţa s-a aflat, la meciul de pe stadionul Steaua, şi preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, care a fost jefuit vineri, în cartierul Panduri, de un bărbat care, după ce l-a agresat, i-a furat borseta şi a fugit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici