Parada organizată de Juventus pentru câştigarea titlului, la un pas de tragedie: Şase fani au fost răniţi | FOTO, VIDEO

Şase fani ai echipei Juventus Torino au fost răniţi după ce camionul în care se aflau pentru a sărbători titlul şi cu care intenţionau să se apropie de autocarul echipei campioane s-a blocat în cablurile de alimentare a tramvaielor, informează Gazzetta dello Sport.

1050 afișări
Imaginea articolului Parada organizată de Juventus pentru câştigarea titlului, la un pas de tragedie: Şase fani au fost răniţi | FOTO, VIDEO

Parada organizată de Juventus pentru câştigarea titlului, la un pas de tragedie: Şase fani au fost răniţi | FOTO, VIDEO

Evenimentul s-a petrecut în zona Grosseto, atunci când avea loc parada celor de la Juventus. Presa italiană a anunţat că în momentul în care camionul a atins cablurile, energia electrică era oprită. Totuşi, doi fani, un italian şi un irlandez, au ajuns în stare gravă la spital, ceilalţi având doar răni uşoare.

Juventus a sărbătorit al şaptelea titlu consecutiv în Serie A. Torinezii au câştigat pe teren propriu în faţa celor de la Verona, cu 2-1, în meciul de despărţire al lui Gianluigi Buffon.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici