Pavel Hodea: Negociem cu trei antrenori pentru a prelua echipa Poli Iaşi

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că oficialii grupării din dealul Copoului poartă discuţii cu trei antrenori pentru a prelua conducerea tehnică a formaţiei ieşene.

57 afișări
Imaginea articolului Pavel Hodea: Negociem cu trei antrenori pentru a prelua echipa Poli Iaşi

Pavel Hodea: Negociem cu trei antrenori pentru a prelua echipa Poli Iaşi (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Nu ascundem faptul că negociem cu trei antrenori care să preia echipa. Într-adevăr, doi dintre ei sunt Mircea Rednic şi Maurizio Trombetta, iar numele celui de-al treilea vrem încă să nu-l facem cunoscut. Atât Rednic, cât şi Trombetta, nu ne-au dat încă un răspuns sigur, aşa cum s-a vehiculat prin presă. Noi sperăm ca în cel mai scurt timp să aducem un antrenor nou", a spus Pavel Hodea.

Oficialul ieşean a lăsat să se înţeleagă că nu mai este posibilă continuarea colaborării cu actualul antrenor, Petre Grigoraş: "Ştiţi foarte bine că domnul Grigoraş are probleme de sănătate şi nu poate fi alături de echipă. Noi regretăm acest lucru, dar jucătorii nu pot sta fără antrenor principal, mai ales în situaţia în care ne aflăm".

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că lipseşte în aceste zile de la antrenamentele echipei Poli Iaşi din cauza unor probleme de sănătate, dar că îi înţelege şi pe conducătorii clubului, care îi caută înlocuitor.

Antrenamentele echipei Poli Iaşi sunt conduse în aceste zile de secunzii Marian Dinu şi Dan Moţei, Petre Grigoraş urmând să lipsească, din motive medicale, şi de la partida de duminică, de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici