Petre Grigoraş: Nu sunt laş, sunt doar bolnav

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că îşi asumă toate rezultatele echipei de până acum şi că lipseşte în aceste zile de la antrenamente din cauza problemelor de sănătate.

142 afișări
Imaginea articolului Petre Grigoraş: Nu sunt laş, sunt doar bolnav

Petre Grigoraş: Nu sunt laş, sunt doar bolnav (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Nu sunt laş, sunt doar bolnav. Sunt nişte probleme omeneşti, cum au avut şi Mircea Lucescu sau Mircea Sandu şi nu pot veni în aceste zile la antrenamente. Îmi asum toate rezultatele obţinute de Poli Iaşi până acum. Îi înţeleg şi pe conducătorii clubului, care îmi caută înlocuitor. Până la urmă e normal atâta timp cât eu nu mă pot implica sută la sută în activitatea echipei", a spus Petre Grigoraş, aflat acasă, la Dărămăneşti.

Tehnicianul grupării ieşene a afirmat că echipa sa ar fi putut obţine mult mai mult în partida cu Steaua. "Până la schimbarea lui Costache, accidentat, Steaua nu a pus probleme. Chiar şi la 1-1, noi am avut două ocazii mari prin Păun şi Miclea şi probabil Steaua nu ar mai fi putut să revină. În concluzie, cred că Steaua a obţinut o victorie neaşteptată şi nemeritată", a completat Grigoraş.

Antrenamntele echipei Poli Iaşi sunt conduse în aceste zile de secunzii Marian Dinu şi Dan Moţei, Petre Grigoraş urmând să lipsească, din motive medicale, şi de la partida de duminică, de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici