Petre Marin şi Kapetanos nu au făcut deplasarea în Irlanda

Fundaşul Petre Marin şi atacantul Pantelis Kapetanos nu au făcut deplasarea, miercuri, alături de lotul stelist, în Irlanda, pentru meciul retur cu formaţia Saint Patrick's Athletic, ei fiind menajaţi de antrenorul Cristiano Bergodi după victoria din tur, scor 3-0.

19 afișări
Imaginea articolului Petre Marin şi Kapetanos nu au făcut deplasarea în Irlanda

Petre Marin şi Kapetanos nu au făcut deplasarea în Irlanda (Imagine: Mediafax)

Nici mijlocaşul Cristian Tănase nu a făcut parte din lotul stelist pentru returul cu Saint Patrick's.

Mijlocaşul Eric Bicfalvi, refăcut după accidentarea suferită, se află încă în programul de recuperare şi nu şi-a însoţit colegii în Irlanda.

Preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală, care a însoţit lotul stelist în Irlanda, încă mai are emoţii pentru calificarea în grupele Ligii Europa după partida tur, încheiată cu scorul de 3-0. "Am emoţii. E ultimul meci dintr-o campanie de calificare foarte importantă petnru noi. După clasarea pe locul şase în campionat, evident că această calificare e necesară. Emoţiile sunt mai mici, dar este ultimul meci de calificare şi trebuie să fim atenţi. Scorul de 3-0 nu este totuşi unul extraordinar de mare", a spus Argăseală.

Argăseală a precizat că pe stadionul Steaua a fost amenajat un gard suplimentar după incidentele de la meciul Dinamo - Slovan Liberec, ca o măsură preventivă.

"Este o măsură care trebuia luată pentru că aţi văzut care sunt consecinţele unei intrări pe terenul de fotbal. Pentru a preîntâmpina astfel de ieşiri din decor n-am făcut altceva decât să punem un gard suplimentar. Acum, nici nu mă gândesc la meciul cu Dinamo, trebuie să trecem de partida asta în primul rând. Vom avea emoţii şi vineri, la tragerea la sorţi şi duminică la meci, fiecare zi o trăim la intensitate maximă", a mai spus Argăseală.

Lotul echipei Steaua a plecat, miercuri dimineaţă, în Irlanda, pentru a susţine partida retur cu formaţia Saint Patrick's, contând pentru play-off-ul Ligii Europa. Meciul tur dintre cele două echipe s-a închiat cu victoria steliştilor, scor 3-0.

În Irlanda, Steaua are programată, miercuri, de la ora 20.30, o conferinţă de presă, urmând ca de la ora 21.00 să susţină antrenamentul oficial.

Meciul Saint Patrick's Athletic - Steaua se va disputa joi, de la ora 21.45, pe Stadionul "RDS".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici