Petrolul Ploieşti a anunţat preţul abonamentelor pentru viitorul sezon

FC Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, preţurile la abonamente pentru meciurile de pe teren propriu contând pentru sezonul 2013/2014, acestea fiind cuprinse între 195 de lei la peluze şi 6.000 de lei la loje.

345 afișări
Imaginea articolului Petrolul Ploieşti a anunţat preţul abonamentelor pentru viitorul sezon

Petrolul Ploieşti a anunţat preţul abonamentelor pentru viitorul sezon (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Abonamentele vor fi puse la vânzare începând de luni, urmând ca în prima săptămână să-şi poată achiziţiona abonamente doar cei care au deţinut un astfel de card şi în sezonul trecut. Pentru cei care nu au avut abonamente în sezonul trecut, achiziţionarea acestora va putea fi făcută începând cu 17 iunie.

Preţurile abonamentelor sunt următoarele:

Pentru tur:

120 de lei (peluze),

230 de lei (tribuna a II-a),

320 de lei (tribuna I),

550 de lei (tribuna 0).

Pentru întreg sezonul:

195 de lei (peluze),

395 de lei (tribuna a II-a),

550 de lei (tribuna I),

950 de lei (tribuna 0),

6.000 de lei (loc în lojă).

Abonamentele "family" vor fi emise în sectorul 212 al tribunei a II-a. Copiii sub 12 ani vor avea gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament emis pentru acest sector.

Totodată, Petrolul Ploieşti a anunţat şi preţurile pentru bilete, ce vor fi valabile în sezonul 2013-2014, cu menţiunea că la anumite partide din Liga I şi din preliminariile Ligii Europa pot apărea modificări: 12 lei (peluze), 25 de lei (tribuna a II-a), 35 de lei (tribuna I), 60 de lei (tribuna 0), 300 de lei (loc în lojă).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici