Porumboiu despre Mihai Stoica: Una mi-a spus mie de ce pleacă şi alta a declarat prin ziare

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a arătat deranjat de declaraţiile făcute de Mihai Stoica cu privire la motivele renunţării la postul de preşedinte executiv al grupării moldave, după ce acesta a afirmat că plecarea lui este legată de lipsa condiţiilor de performanţă de la Vaslui.

12 afișări
Imaginea articolului Porumboiu despre Mihai Stoica: Una mi-a spus mie de ce pleacă şi alta a declarat prin ziare

Porumboiu despre Mihai Stoica: Una mi-a spus mie de ce pleacă şi alta a declarat prin ziare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mihai Stoica a venit, a plecat, a vorbit ceva de bătut palma, iar pe urmă îmi spune că nu a semnat. E problema lui. MM Stoica mi-a spus altceva, după meciul de la Mediaş, de ce pleacă. Acum văd că declară altceva. Acum nu ştiu la ce s-a referit când a spus că la Vaslui nu sunt condiţii. Probabil s-a referit la faptul că noi, la meciuri, mergem cu charterul, iar la Urziceni se mergea cu autocarul. La Vaslui sunt condiţii excelente. Probabil că e o problemă că a nimerit într-un scandal, dar putea să rămână aici. Văd că face alte declaraţii prin ziar şi este problema lui. Pe mine nu mă mai interesează. Nu am chef de alte comentarii", a declarat Porumboiu.

Cu toate acestea, finanţatorul formaţiei FC Vaslui a adăugat că îl aşteaptă din iarnă pe Mihai Stoica la gruparea moldavă pentru a pregăti formaţia pentru câştigarea titlului.

Mihai Stoica, fost conducător la Steaua şi Unirea Urziceni, preluase, la 1 octombrie, postul de preşedinte al FC Vaslui. Stoica avea atribuţii în activitatea sportivă şi tehnică a clubului moldav, avându-l în subordine inclusiv pe antrenorul Lopez Caro.

După numai trei zile, Mihai Stoica a decis să părăsească gruparea moldavă, apreciind că a nimerit "într-un război" care nu-i aparţine, cel dintre conducerea clubului şi antrenorul Juan Ramon Lopez Caro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici