Porumboiu, după ce Balint a semnat cu FC Vaslui: Se întrezăresc rezultatele

Finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, marţi, după ce antrenorul Gavril Balint a semnat un contract pentru următoarele 15 luni cu gruparea vasluiană, că vor urma rezultate bune pentru formaţia sa.

278 afișări
Imaginea articolului Porumboiu, după ce Balint a semnat cu FC Vaslui: Se întrezăresc rezultatele

Adrian Porumboiu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu ne-am întâlnit. Tot ce s-a întâmplat a fost datorită celor care conduc clubul. Meritele şi rezultatele care se întrezăresc se datorează celor care au negociat cu Gabi. Când am auzit această variantă, am fost de acord. Nu am niciun motiv să spun că am ceva împotriva lui. Echipa care anunţă acum cu surle şi trâmbiţe că va domina campionatul nu ştiu câte zeci de ani sau secole de acum încolo să nu uite că în anii trecuţi sălăşluiau pe 4, 5 sau 6. Ambiţii de mărire pot apărea de acum. Nu e niciun fel de gaură în cer că Vaslui e acum pe locul şase. Sunt convins că echipa va urca, că va avea un cuvânt de spus şi fără să stau să-i dădăcesc, fără intervenţiile mele", a spus Porumboiu, la sport.ro.

Adrian Porumboiu a menţionat, în glumă, că Balint nu va putea evolua în atac alături de Mike Temwanjera, deoarece este mai tânăr decât jucătorul din Zimbabwe. "Temwanjera e mai bătrân decât Gabi, dar Mike e un tip admirabil. Cred că Mike e deja la a treia dantură, asta apropo de cai de rasă. E jucătorul care a dat tot şi mai mult decât putea să dea dintre toţi jucătorii care au trecut pe la Vaslui. Noi ne permitem glume, pentru că suntem din aceeaşi generaţie şi ne permitem glume", a afirmat Porumboiu.

Gavril Balint a semnat, marţi, un contract pe un an şi trei luni cu FC Vaslui.

Antrenorul Viorel Hizo a demisionat, duminică, de la FC Vaslui, plecarea tehnicianului survenind după înfrângerea din meciul cu formaţia CS Turnu Severin, scor 0-2, suferită în etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici