Prandelli: A fost un turneu fantastic, trebuie să îi felicit pe băieţi

Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, a declarat după finala Campionatului European, pierdută în faţa Spaniei, scor 0-4, că a fost un turneu fantastic şi că trebuie să îşi felicite jucătorii.

296 afișări
Imaginea articolului Prandelli: A fost un turneu fantastic, trebuie să îi felicit pe băieţi

Cesare Prandelli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am văzut de la început că adversarii noştri erau mai proaspeţi, noi am consumat multă energie săptămâna aceasta. Nu am interpretat greşit jocul, dar am înţeles că aveam nevoie să îi ţinem pe spanioli pentru că aveam probleme din punct de vedere fizic. A fost un turneu fantastic şi trebuie să îi felicit pe băieţi", a spus Prandelli, citat de uefa.com.

Reprezentativa Spaniei a câştigat Campionatul European pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins selecţionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminică, în finala de pe stadionul Olimpic din Kiev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici