Premii de peste 10.000 de euro la cea de-a doua ediţie a Cupei Intercartiere Falemi Nana. Programul complet

Cea de-a doua ediţie a Cupei Intercartiere Falemi Nana, cea mai mare competiţie de fotbal pentru amatori, se va desfăşura în perioada 23 septembrie – 22 octombrie 2017 şi va avea premii de peste 10.000 de euro, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

114 afișări
Imaginea articolului Premii de peste 10.000 de euro la cea de-a doua ediţie a Cupei Intercartiere Falemi Nana. Programul complet

Premii de peste 10.000 de euro la cea de-a doua ediţie a Cupei Intercartiere Falemi Nana

Cupa Intercartiere este deschisă tuturor doritorilor, indiferent de aptitudinile tehnice sau calitățile fizice ale acestora. Participarea este gratuită, iar evenimentul aduce împreună atât pasionații acestui sport, cât și tinerele talente, cu dorință de afirmare.

Regulile sunt aceleași ca pe orice teren de fotbal de cartier: partidele durează maximum 10 minute și se încheie atunci când una dintre echipe atinge pragul de două goluri marcate.

"Cupa Intercartiere a devenit un fenomen și asta mă bucură cel mai mult. Jucători pasionați de fotbal, cunoscători ai fenomenului și iubitori de mișcare au avut grijă ca la fiecare meci atmosfera şi fair-play-ul să fie pe primul loc. Ediția a doua își propune să aducă la fel de multă pasiune, la fel de multă veselie și multe surprize și vedete alături de noi în această sărbătoare a fotbalului, a declarat Nana Falemi, inițiatorul proiectului.

Marea finală a Cupei Intercartiere Falemi Nana va avea loc pe 22 octombrie, în Parcul Crângași, unde echipele calificate vor lupta pentru a ieşi învingătoare şi pentru a pune mâna pe marele premiu de 3.000 de euro. Echipa de pe locul 2 va primi 2.000 de euro, iar locul 3 va fi recompensat cu 1.300 de euro. De asemenea, vor fi răsplătite şi ocupantele locurilor 4, 5 şi 6.

De asemenea, se vor oferi echipamente, bilete la meciuri importante din Liga 1 și alte premii în bani. Cuantumul total al premiilor depășește 10.000 euro.

"Fotbalul naște pasiuni și emoție; asta așteptăm pe terenurile de fotbal la ediţia a doua, unde estimăm peste 3000 de jucători în 10 zile de fotbal. Ca organizatori, suntem focusați să oferim un cadru de desfășurare propice jucătorilor, iar brandurilor cât mai multe momente de engagement cu participanții", a afirmat Valentin Văcăruș, managerul agenţiei care organizează evenimentul.

La prima ediţie s-au înscris în competiţie 142 echipe şi 1.300 de jucători, iar competiţia s-a desfăşurat în decursul a şapte zile, în Capitală. Federaţia Română de Fotbal este partenerul oficial al turneului.

Programul celei de-a doua ediţii:

-23 septembrie – calificări pe terenul de fotbal din Parcul Crângași
-24 septembrie – calificări pe terenul de fotbal din cadrul Liceului Teoretic
Grigore Moisil
-30 septembrie – calificări pe terenul de fotbal din Parcul IOR
-1 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din Complexul Pescariu
-7 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din Parcul Herăstrău
-8 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din Complexul Iolanda Balaș
-14 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din cadrul Parcului Sebastian
-15 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din cadrul Facultății de Drept
- 21 octombrie – calificări pe terenul de fotbal din Tineretul – Orășelul
Copiilor

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici