Presa turcă: Noul antrenor al echipei Galatasaray este Bulent Under

Gruparea Galatasaray, care a renunţat, vineri, la colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, a decis să îl numească în funcţia de antrenor principal pe Bulent Under, în vârstă de 61 de ani, fost secund al lui Fatih Terim la echipa din Istanbul, informează ajansspor.com.

44 afișări
Imaginea articolului Presa turcă: Noul antrenor al echipei Galatasaray este Bulent Under

Presa turcă: Noul antrenor al echipei Galatasaray este Bulent Under (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Iată-l pe noul şef de la Galatasaray", a notat sursa citată, care menţionează că iniţial s-a crezut că antrenor principal va fi numit secundul lui Hagi, Tugay Kerimoglu. "Însă echipa a fost preluată de un nume foarte apropiat de Fatih Terim", menţionează ajansspor.com.

Conform site-ului turc, Tugay Kerimoglu va fi secundul lui Under. Cei doi se vor afla în funcţie până la finalul sezonului.

Bulent Under a fost secundul tehnicianului Fatih Terim la Galatasaray, în perioada 1996-2000, când Hagi era fotbalist la echipa din Istanbul. Under a mai antrenat echipa Denizlispor (1992-1993) şi, ultima dată, formaţia Samsunspor, în perioada 2000-2001.

Clubul Galatasaray Istanbul a anunţat, pe site-ul oficial, că începând de vineri a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, de comun acord cu antrenorul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici