Preşedinta Croaţiei este din nou în Rusia, pentru finala CM 2018. Ce mesaj le-a transmis din avion suporterilor şi fotbaliştilor echipei naţionale

Preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic, s-a întors în Rusia pentru a asista la marea finala a Campionatului de fotbal 2018 în care echipa sa naţională va întâlni Franţa. De asemenea, alături de echipa ţării sale se află şi preşedintele Franţei Emmanuel Macron şi soţia sa.

2507 afișări
Imaginea articolului Preşedinta Croaţiei este din nou în Rusia, pentru finala CM 2018. Ce mesaj le-a transmis din avion suporterilor şi fotbaliştilor echipei naţionale

Preşedinta Croaţiei este din nou în Rusia pentru marea finală. Ce mesaj le-a transmis din avion suporterilor şi fotbaliştilor

Ea a postat un mesaj filmat în avionul care o ducea la Moscova, în care urează succes echipei naţionale şi îi încurajează pe suporteri asupra victoriei. "Ne vom întoarce acasă campioni", a transmis ea, îmbrăcată într-un tricou, de acum obişnuit, în carourile naţionale. 

 

Ulterior, şefa statului croat s-a întâlnit cu Vladimir Putin şi i-a înmânat un tricou inscripţionat cu numele preşedintelui rus.

 

 

În vârstă de 50 de ani, Kolinda Grabar-Kitarovic este prima femeie care ocupă această funcţie din istoria poporului croat.

În sferturile de finală, Kitarovic a luat loc în tribuna oficială alături de preşedintele FIFA, Giani Infantino, şi de premierul rus, Dmitry Medvedev, dar şi de Davor Suker, preşedintele Federaţiei Croate de Fotbal. După meci, "înfocata" suporteră a coborât la vestiare pentru a-i felicita pe jucători şi a petrece alături de aceştia.

Imaginile cu preşedinta Croaţiei în care se bucura alături de membrii echipei, dansând şi cântând, au devenit virale.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici