Preţurile biletelor pentru meciul Astra Giurgiu - Genk, cuprinse între 15 şi 70 de lei

Clubul de fotbal Astra Giurgiu a anunţat, miercuri, preţurile biletelor pentru partida cu Genk, programată joi, 16 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în manşa tur a şaisprezecimilor de finală din Europa League.

282 afișări
Imaginea articolului Preţurile biletelor pentru meciul Astra Giurgiu - Genk, cuprinse între 15 şi 70 de lei

Preţurile biletelor pentru meciul Astra Giurgiu - Genk, cuprinse între 15 şi 70 de lei (Imagine Octav Ganea - Mediafax Foto)

Deocamdată, biletele sun disponibile doar online, pe site-ul Eventbook.ro. Iată preţurile:

Tribuna I (zona centrală) – 70 lei

Tribuna I (zonele laterale) - 45 lei

Tribuna II - 30 lei

Peluză - 15 lei

Preţurile la VIP şi la loje nu au fost încă anunţate. Meciul retur va avea loc pe 23 februarie, la Genk.

În Liga 1, Astra Giurgiu se află pe locul 7 după 21 de etape, cu 29 de puncte, la o lungime de ultimul loc de play-off (CFR Cluj).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici