Prunea despre sancţionarea lui Gigi Becali: Este normal să plăteşti când jigneşti şi calomniezi

Mangerul sportiv al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că este normală suspendarea pentru şase luni dictată de Comisia de Disciplină a LPF în cazul finanţatorului stelist Gigi Becali, deoarece acesta nu a putut proba acuzaţiile făcute.

13 afișări
Imaginea articolului Prunea despre sancţionarea lui Gigi Becali: Este normal să plăteşti când jigneşti şi calomniezi

Prunea despre sancţionarea lui Gigi Becali: Este normal să plăteşti când jigneşti şi calomniezi (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Dânsul trebuia să dovedească afirmaţiile pe care le-a făcut şi nu le-a dovedit. Este normal când jigneşti şi calomniezi că trebuie să plăteşti. Au fost mai multe. Este vorba despre afirmaţiile că eu aş fi umblat la arbitri, lucru total neadevărat. Nu simt nicio mulţumire pentru că este o sumă (n.r. - amenda de 150.000 de lei) destul de mare care ar fi putut fi folosită în alt mod pentru clubul Steaua sau pentru Centrul de copii şi juniori", a declarat Prunea, la GspTV.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost suspendat, miercuri, de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pe o perioadă de şase luni şi a primit o amendă în valoare de 150.000 de lei, pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea, informează LPF.

Becali a spus că prezenţa lui Prunea pe banca tehnică a echipei Dinamo influenţează arbitrajele şi că oficialul dinamovist este "cancerul fotbalului românesc", iar managerul sportiv al "alb-roşilor" a făcut un memoriu la Comisia de Disciplină a LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici