Pugilistul american Terence Crawford, condamnat la 90 de zile de închisoare

Pugilistul american Terence Crawford (29 de ani), campion mondial WBC şi WBO la categoria super-uşoară, a fost condamnat, joi, la 90 de zile de închisoare pentru că a provocat daune la un atelier auto şi a refuzat să plătească pentru serviciile de care a beneficiat.

175 afișări
Imaginea articolului Pugilistul american Terence Crawford, condamnat la 90 de zile de închisoare

Pugilistul american Terence Crawford, condamnat la 90 de zile de închisoare (Imagine: Facebook)

"Aţi continuat să vă comportaţi de parcă aţi fi mai presus de lege, şi nu sunteţi", au fost cuvintele pe care judecătoarea Marcena Hendrix i le-a adresat pugilistului, în sala de judecată.

În aprilie 2016, Crawford s-a certat cu proprietarul unui atelier auto, unde i-a fost vopsită maşina. Crawford s-a declarat nemulţumit de serviciile primite şi a plătit doar jumătate din suma pe care trebuia să o achite, după care a mers şi a luat maşina, provocând daune la un lift hidraulic.

Sentinţa vine la cinci zile de la succesul lui Crawford în faţa John Molina, în urma căruia şi-a păstrat centurile WBC şi WBO la categoria super-uşoară. Terence "Bud" Crawford, în varstă de 29 de ani, are 30 de victorii la profesionişti, dintre care 21 prin KO, şi nicio înfrangere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici