Rada: Pancu nu s-a antrenat toată săptămâna şi nu va juca în meciul cu Dinamo

Antrenorul Marian Rada a declarat, vineri, că atacantul Daniel Pancu nu a efectuat niciun antrenament în această săptămână din cauza unei răceli şi în consecinţă nu va juca în partida cu Dinamo, programată duminică, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

105 afișări
Imaginea articolului Rada: Pancu nu s-a antrenat toată săptămâna şi nu va juca în meciul cu Dinamo

Rada: Pancu nu s-a antrenat toată săptămâna şi nu va juca în meciul cu Dinamo

În afară de Pancu, tehnicianul mai are alţi trei jucători indisponibili. "Avem probleme de lot, Ionuţ Voicu şi Walace sunt suspendaţi, Alexandru Ioniţă II încă nu şi-a revenit după operaţia de amigdalită şi problemele de la genunchi şi Pancu. El este răcit, i s-a accentuat răceala după meciul de la Iaşi, aşa că acum avem patru indisponibili. Pancu nu a făcut niciun antrenament săptămâna asta şi nu poate juca, vă daţi seama", a spus antrenorul rapidist.

Rada susţine că partida Rapid - Dinamo poate fi numită doar derbi al oraşului Bucureşti. "După locurile din clasament putem vorbi doar despre un derbi al Bucureştiului. Nu avem primă pentru acest meci. Noi nu mai jucăm pe prime de nu ştiu când. Au fost prime de obiectiv, însă în acest an nu mai este cazul pentru că pe orice loc ne-am clasa nu are nicio importanţă", a adăgat Marian Rada.

Antrenorul a menţionat că îl va întreba pe acţionarul majoritar George Copos dacă va mai acorda sprijini formaţiei giuleştene în continuare. "Domnul Copos s-a interesat mereu despre situaţia echipei de la oamenii pe care îi are aici. Astăzi îi voi face o vizită şi eu să văd care mai este starea de spirit, ce intenţii mai are, ce vrea să mai facă e viitor, să văd dacă este alături de echipă, dacă mai acordă în continuare sprijin echipei şi aşa mai departe. Personal vreau ca domnul Copos să îşi rezolve toate problemele pentru a avea timp şi dispoziţia necesară să fie lângă echipă, să vină la meciuri şi la antrenamente", a precizat Rada.

Prezent la conferinţa de presă, Ovidiu Herea a declarat că jucătorii rapidişti nu se tem de niciun fotbalist de la Dinamo. "Este un meci al orgoliilor, sunt două echipe mari ale României şi după părerea mea este un derbi. Am înţeles că s-au vândut aproape toate biletele şi sperăm să fie un meci bun. Nu ne temem de niciun jucător de la Dinamo. Au echipă bună, dar nu ne temem de cineva anume. O victorie cu Dinamo ne-ar da un moral bun, dar noi ne gândim doar la acest meci. Sper să fim în cea mai bună formă şi să câştigăm. La meciurile importante nu mai contează banii, ci victoria", a explicat Herea.

Echipa Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 20.30, pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu", formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici