Răducanu e posibil să fie aptă pentru Wimbledon

Campioana de la US Open, Emma Răducanu, speră că va fi aptă de joc la Wimbledon, după ce a fost nevoită să se retragă de la turneul WTA 250 de săptămâna viitoare, de la Birmingham, din cauza unei întinderi la muşchii abdominali laterali.

144 afișări
Imaginea articolului Răducanu e posibil să fie aptă pentru Wimbledon

Sursa foto: Profimedia

O „accidentare ciudată" a forţat-o pe Răducanu, în vârstă de 19 ani, să se retragă din meciul de deschidere de la Nottingham Open, marţi, dar britanica a declarat miercuri că aşteaptă cu nerăbdare restul sezonului pe iarbă.

"A fost dezamăgitor să ies săptămâna aceasta cu o accidentare la laterali şi, din păcate, nu voi mai putea juca la Birmingham", a declarat Răducanu într-un comunicat publicat de Asociaţia britanică de tenis pe iarbă (LTA).

„Aştept cu nerăbdare să mă întorc totuşi în curând pe terenul de joc pentru a mă bucura de restul sezonului pe iarbă".

Răducanu a devenit celebră în septembrie 2021, când a câştigat titlul la US Open, venind din calificări şi devenind prima campioană britanică de Grand Slam de la Virginia Wade, în 1977.

Cu toate acestea, ea a suferit o serie de probleme fizice de la câştigarea primului său titlu de Grand Slam şi a fost eliminată în turul al doilea al Openului Franţei luna trecută.

Wimbledon va avea loc între 27 iunie şi 10 iulie. Răducanu a ajuns în optimi de finală la acest turneu major pe iarbă în 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici