Rapid se întăreşte. Copos: Marius Constantin a revenit, Codrea e aproape să semneze

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul formaţiei FC Vaslui, Marius Constantin, a revenit la Rapid, iar mijlocaşul Paul Codrea este foarte aproape să semneze cu gruparea giuleşteană.

247 afișări
Imaginea articolului Rapid se întăreşte. Copos: Marius Constantin a revenit, Codrea e aproape să semneze

Rapid se întăreşte. Copos: Marius Constantin a revenit, Codrea e aproape să semneze (Imagine: David Nika / MediafaxFoto

"Astăzi Marius Constantin a revenit la Rapid. A semnat un contract pe patru ani cu noi. Iar în curând sperăm să îl aducem şi pe Paul Codrea. Suntem foarte aproape de a semna contractul. Paul Codrea este un super-băiat, educat şi inteligent. Se vede că vine din Banat. M-aş bucura foarte mult ca un băiat ca el să joace la Rapid. I-am propus un contract pe doi ani", a spus Copos.

Oficialul giuleştean a confirmat interesul pentru atacantul clubului Sportul Studenţesc, Costin Curelea, dar a menţionat că deocamdată nu poate estima şansele de reuşită ale acestui transfer.

De asemenea, George Copos a menţionat că portarul Dănuţ Coman poate pleca la Anorthosis Famagusta doar în schimbul a 62.000 de euro. "Dani Coman este cel mai bun portar din România. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte situaţia lui. Este portarul Rapidului şi rămâne pe loc. Dacă vrea, poate pleca dacă cei care îl doresc plătesc 62.000 de euro, altfel nu", a adăugat Copos.

Dănuţ Coman declarase, joi, la sosirea din stagiul de pregătire din Scoţia, că gruparea Anorthosis Famagusta nu este de acord să plătească suma de transfer de 62.000 de euro, precizând că intenţionează să mai discute încă o dată cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a rezolva acest diferend.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici