Răzvan Lucescu rămâne selecţioner până la meciul cu Bosnia-Herţegovina. Dacă bate, rămâne, dacă nu, pleacă

Tehnicianul Răzvan Lucescu rămâne în funcţia de selecţioner al naţionalei până la meciul cu reprezentativa Bosniei-Herţegovina, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, după Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

24 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu rămâne selecţioner până la meciul cu Bosnia-Herţegovina. Dacă bate, rămâne, dacă nu, pleacă

Răzvan Lucescu rămâne selecţioner până la meciul cu Bosnia-Herţegovina. Dacă bate, rămâne, dacă nu, pleacă (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Nu l-a dat nimeni pe Lucescu afară. S-a făcut doar o analiză a rezultatelor. S-a votat în Comitetul Executiv, Răzvan Lucescu rămâne selecţionerul României până la meciul cu Bosnia-Herţegovina. Dacă bate, rămâne, dacă nu, pleacă", a spus Dragomir.

Meciul România - Bosnia-Herţegovina, din grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, va avea loc la 3 iunie.

După cinci partide disputate în Grupa D a preliminariilor pentru Campionatul European 2012, România ocupă locul al cincilea al clasamentului, cu cinci puncte. Reprezentativa României a câştigat un singur meci, cu Luxemburg, pe teren propriu, pierzând partidele din deplasare cu Franţa şi Bosnia-Herţegovina şi realizând două egaluri, cu Albania şi Belarus.

Pe primul loc al clasamentului se situează Franţa, cu 12 puncte, urmată de Belarus şi Albania, cu câte opt puncte, şi Bosnia-Herţegovina, cu şapte puncte, dar cu un meci mai puţin disputat. Ultimul loc al clasamentului îl ocupă Luxemburg, cu un singur punct.

În preliminariile Euro-2012, România mai are de disputat trei meciuri pe teren propriu, cu Bosnia-Herţegovina, Franţa şi Belarus, şi două partide în deplasare, cu Luxemburg şi Albania. La Campionatul European din Polonia şi Ucraina se califică direct prima clasată din fiecare grupă, formaţia de pe locul doi cu cel mai bun punctaj, iar celelate ocupante ale poziţiei secunde vor dispute un baraj tur-retur între ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici