Reacţia lui Mourinho, după calificarea Tottenham în optimile Cupei Angliei: Echipa mai bună a pierdut

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a avut o reacţie neaşteptată la finalul victoriei, scor 3-2, Tottenham-Southampton, din Cupa Angliei. Echipa pregătită de "The Special One" s-a calificat în optimile competiţiei, dar antrenorul lusitan a declarat că echipa adversă a fost mai bună.

185 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Mourinho, după calificarea Tottenham în optimile Cupei Angliei: Echipa mai bună a pierdut

Sura: Profimedia Images

"Trebuie să fiu sincer. Echipa mai bună a fost cea care a pierdut. Chiar dacă ei şi-au putut folosi cei mai buni jucători şi au avut o zi de odinhă în plus, noi am avut foarte mari probleme să alcătuim o echipă.

Oricum, echipa mai bună a pierdut, au fost mai buni decât noi", a spus Jose Mourinho la conferinţa de presă de după meci. În partida tur rezultatul a fost 1-1, însă Tottenham s-a calificat mai departe în Cupa Angliei, după victoria de pe teren propriu, scor 3-2, 4-3 la general.

Jose Mourinho a înregistrat 10 victorii din 19 meciuri de când a ajuns pe banca tehnică a londonezilor. În clasamentul din Premier League, Tottenham este pe locul cinci cu 37 de puncte, adunate în toate competiţiile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici