Real Madrid a remizat cu Levante, în etapa a III-a din La Liga. Este al doilea meci consecutiv în care campioana en titre nu reuşeşte să câştige, din 1995 nu s-a mai întâmplat asta

Real Madrid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu Levante, în etapa a treia din campionatul Spaniei. Gazdele au încheiat partida în inferioritate numerică, după eliminarea directă a lui Marcelo, din minutul 89, care a avut o intervenţie dură asupra unui adversar, în careul advers.

562 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a remizat cu Levante, în etapa a III-a din La Liga. Este al doilea meci consecutiv în care campioana en titre nu reuşeşte să câştige, din 1995 nu s-a mai întâmplat asta

Real Madrid a remizat cu Levante, în etapa a III-a din La Liga. Este al doilea meci consecutiv în care campioana en titre nu reuşeşte să câştige, din 1995 nu s-a mai întâmplat asta

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 12, prin mijlocaşul dreapta Ivi, care a profitat de neatenţia apărării gazdelor, la o aruncare de la margine, şi a trimis mingea pe lângă portarul Kiko Casilla, de asemenea neglijent.

Până să egaleze, Real Madrid a rămas fără Karim Benzema, forţat să părăsească terenul după ce a acuzat probleme la piciorul drept, în zona coapsei. El a fost înlocuit cu Gareth Bale, în minutul 28.

Golul echipei pregătite de Zinedine Zidane a fost marcat de Lucas Vazquez, în minutul 36, din apropiere, după ce portarul celor de la Levante a respins în faţă mingea trimisă cu capul de către Sergio Ramos.

Spre finalul jocului, Real Madrid a ratat trei mari ocazii de 2-1. Mai întâi, şutul trimis de Asensio a fost respins de portarul Fernadez, apoi lovitura de cap a lui Bale a trecut puţin pe lângă poartă, pentru ca Toni Kroos să trimită în bară, în prelungiri.

Real Madrid: Casilla - Carvajal, Nacho, S. Ramos, Marcelo - Llorente (Isco 62'), Kroos - Lucas V. (Kovacic 72'), Theo Hernandez - Benzema (Bale 28'). Antrenor: Zinedine Zidane.

Levante: Fernandez - I. Lopez (P. Lopez 20'), Postigo, Chema, Tono - Ivi (Samuel 88'), Lerma, Rober, Campana, Jason - Alegria (E. Boateng 55'). Antrenor: Juan Muniz.

Este al doilea meci consecutiv în care campioana en titre nu reuşeşte să câştige, după remiza cu Valencia, scor 2-2, din etapa trecută. Real Madrid a acumulat cinci puncte în aceste trei runde şi ocupă locul 4, la egalitate cu Levante, care se află pe 5.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici