Real Madrid va oferi anul viitor 104 milioane de euro pentru Kaka

Clubul Real Madrid va oferi 104 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului brazilian al echipei AC Milan, Kaka, în sezonul 2008-2009, informează agenţia Calciomercato, citată de Marca.

1 afișare
Imaginea articolului Real Madrid va oferi anul viitor 104 milioane de euro pentru Kaka

Real Madrid va oferi anul viitor 104 milioane de euro pentru Kaka

Potrivit sursei citate, Real Madrid îi va oferi lui Kaka, la finalul sezonului 2007/2008, un contract pe opt ani, cu un salariu anual brut de 13 milioane de euro.

În cazul în care acest transfer se va concretiza, va fi cel mai scump din istoria fotbalului. Cel mai scump transfer realizat până în prezent este cel al francezului Zinedine Zidane de la Juventus Torino la Real Madrid, în iunie 2001, pentru suma de 73 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici