Reghecampf: Rămân la Steaua indiferent de ce se întâmplă pe 24 iunie

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, joi, că nu va pleca de la Steaua nici în cazul în care UEFA va decide să excludă echipa din Liga Campionilor şi a adăugat că este posibil ca unii dintre actualii jucători să fie transferaţi în străinătate dacă va dori patronul clubului.

230 afișări
Imaginea articolului Reghecampf: Rămân la Steaua indiferent de ce se întâmplă pe 24 iunie

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Nu cred că ar fi un moment prielnic pentru fotbalul românesc dacă echipa Steaua ar fi penalizată. Dar dacă se va întâmpla acest lucru, noi trebuie să mergem mai departe. Reghecampf o să rămână la Steaua. O să fie jucători care probabil vor avea oferte. Indiferent ce se va întâmpla pe data de 24 (n.r. - iunie), dacă vor fi oferte bune şi patronul consideră că vrea să se despartă de anumiţi jucători, cu siguranţă vor pleca. Dar deocamdată nu s-a întâmplat acest lucru. Vă asigur că indiferent ce se va întâmpla pe 24, noi vom continua munca la Steaua", a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Antrenorul admite totuşi că ar putea renunţa la conducerea tehnică a Stelei, dar numai în cazul unei oferte de nerefuzat. "Sunt oferte, dar nu îmi place să vorbesc despre acestea. Dacă vor fi oferte foarte tentante, oferte pe care nu le pot refuza şi dacă după ce voi analiza împreună cu familia mea consider că trebuie să plec, voi pleca. Dar în momentul de faţă nu se pune problema. Iubesc echipa asta foarte mult şi îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul de a ne califica în grupele Champions League. Dacă vom avea posbilitatea, bineînţeles", a precizat el

Reghecampf a menţionat că Steaua va avea în primul cantonament un lot de 23 de jucători, dintre care trei portari. "Vom încerca să transferăm un jucător sau doi. Dar în momentul de faţă nu am găsit jucătorul pe care ni-l dorim", a adăugat antrenorul.

UEFA a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a deschis o procedură disciplinară împotriva FC Steaua, iar cazul va fi analizat de Comisia de Control şi Disciplină a forului în data de 21 iunie, federaţia europeană luând în discuţie situaţia campioanei României după decizia ÎCCJ în dosarul "Valiza".

Cazul va fi analizat de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în data de 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a fost condamnat, în 4 iunie, la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Becali a primit două pedepse de câte trei ani pentru dare de mită şi una de un an pentru fals. Fiind vorba de un caz de corupţie în fotbal, UEFA ar putea dicta sancţiuni împotriva echipei Steaua, ce ar putea duce la interzicerea participării în Liga Campionilor. Totodată, dosarul "Valiza" va fi reanalizat şi de comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici