Reghecampf spune că Mihai Costea nu pleacă de la Steaua, iar Răduţ revine în lot

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Mihai Costea nu va pleca de la Steaua, iar mijlocaşul Mihai Răduţ va reveni în lot în această vară după un sezon în care a evoluat sub formă de împrumut la Pandurii Târgu Jiu.

198 afișări
Imaginea articolului Reghecampf spune că Mihai Costea nu pleacă de la Steaua, iar Răduţ revine în lot

Reghecampf spune că Mihai Costea nu pleacă de la Steaua, iar Răduţ revine în lot (Imagine: Laurentiu Mich / MediafaxFoto)

"Vom aduce în vară trei, maxim patru jucători, deci nu vom lăsa foarte mulţi să plece. Mihai Costea este jucătorul nostru şi nu pleacă de la Steaua. Decizia asta este luată de staful nostru, de mine, de patronul nostru şi de Mihai Stoica. Iar Mihai Răduţ va reveni la Steaua. Sunt sigur că el va putea să joace la Steaua. Şi decât să stăm să aducem jucători de câteva milioane mai bine încercăm să îi dăm încredere unui jucător tânăr care a demonstrat în campionatul românesc că are valoare", a spus Reghecampf.

Tehnicianul a menţionat că opt jucători de bază ai echipei Steaua vor intra în vacanţă după partida cu Dinamo de vineri chiar dacă mai sunt de disputat încă trei etape până la finalul actualei ediţii de campionat. "Probabil vor fi opt jucători care vor intra în vacanţă după meciul cu Dinamo. Steaua termină campionatul pe 29 mai, au fost foarte multe meciuri, s-a acumulat mult stres şi aceşti jucători au nevoie de o pauză, de o vacanţă. Pentru că pe 14 iunie noi vom relua pregătirile pentru noul sezon, avem două cantonamente, în Austria şi în Anglia, iar pe 10 iulie este programat primul meci oficial al nostru. Din acest motiv am decis ca jucătorii care au dus greul să aibă trei-patru săptămâni de vacanţă", a afirmat antrenorul.

El a explicat că în ciuda acestui fapt Steaua va încerca să câştige toate meciurile până la finalul sezonului. "Nu tratăm competiţia cu indiferenţă pentru că noi avem un lot foarte puternic. Nu înseamnă că vom juca cu rezervele. Noi vom juca foarte serios şi vom încerca să câştigăm toate meciurile rămase de disputat. Trebuie să se înţeleagă însă că noi din iulie şi până în decembrie vom avea de jucat 40 de meciuri oficiale şi de aceea trebuie să fim foarte atenţi cu această pregătire de vară", a precizat Reghecampf.

Portarul Valentin Cojocaru, titular în partida pe care Steaua a disputat-o, marţi, cu Gloria Bistriţa, a fost amendat de conducerea clubului pentru o declaraţie făcută la finalul acelui meci în care afirma că speră să joace mai mult de acum înainte. "Cojocaru şi-a primit amenda, a şi plătit-o deja", a precizat Reghecampf fără să ofere alte detalii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici