Ricardo Quaresma va semna cu Beşiktaş Istanbul

Internaţionalul portughez Ricardo Quaresma va semna un contract cu Beşiktaş Istanbul, a anunţat clubul turc, prezentând imagini cu jucătorul în timp ce efectua vizita medicală.

165 afișări
Imaginea articolului Ricardo Quaresma va semna cu Beşiktaş Istanbul

Ricardo Quaresma va semna cu Beşiktaş Istanbul (Foto: Shutterstock)

Beşiktaş Istanbul nu a oferit amănunte despre contractul pe care Quaresma îl va semna, jucătorul urmând să revină la echipa la care a mai evoluat în perioada 2012/2012.

Marţi, Ricardo Quaresma a anunţat, marţi, că va pleca de la FC Porto, unde juca din ianuarie 2014. În vârstă de 31 de ani, Quaresma a mai jucat la FC Porto în perioada 2004/2008.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici