Rijkaard: Golurile înscrise în poarta formaţiei Dinamo arată valoarea echipei Galatasaray

Tehnicianul formaţiei Galatasaray, Frank Rijkaard, a declarat că reuşitele de joi seară ale jucătorilor săi, în poarta unei echipe care nu prea primeşte goluri, Dinamo, arată valoarea grupării din Istanbul, informează cotidianul Milliyet.

18 afișări
Imaginea articolului Rijkaard: Golurile înscrise în poarta formaţiei Dinamo arată valoarea echipei Galatasaray

Tehnicianul Frank Rijkaard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cele patru goluri înscrise în poarta unei formaţii care nu prea primeşte goluri arată valoarea echipei Galatasaray. Faptul că am marcat în prima parte a meciului a demoralizat echipa adversă, ceea ce ne-a făcut misiunea mai uşoară", a spus Rijkaard.

Frank Rijkaard a precizat că prin acest rezultat Galatasaray a răspuns criticilor la adresa sa. "Eu am spus că suntem pe drumul cel bun, iar acest lucru s-a văzut. Am vrut să menajez jucătorii care se simţeau obosiţi, iar cei care au evoluat şi-au făcut pe deplin datoria", a adăugat Rijkaard.

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 1-4 (0-2), meciul susţinut în compania formaţiei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Europa. Golurile turcilor au fost marcate de Kewell '32, Nonda '42, '46 şi Elano '58 din penalti, iar pentru dinamovişti a înscris N'Doye, în minutul 61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici