RIO 2016. Cătălina Ponor: Sunt mândră şi fericită că am purtat steagul ţării noastre în faţa întregii lumi

Cătălina Ponor, portdrapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, a postat un mesaj pe contul său oficial de Facebook prin care le mulţumeşte fanilor pentru mesajele de încurajare.

5498 afișări
Imaginea articolului RIO 2016. Cătălina Ponor: Sunt mândră şi fericită că am purtat steagul ţării noastre în faţa întregii lumi

RIO 2016. Cătălina Ponor: Sunt mândră şi fericită că am purtat steagul ţării noastre în faţa întregii lumi (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Ce momente minunate! Sunt mândră şi fericită că am purtat steagul ţării noastre în faţa întregii lumi. Jocurile Olimpice de la Rio sunt oficial deschise, iar după emoţiile de la festivitate vin altele şi mai mari: cele din concurs.

Vă mulţumesc pentru mesajele voastre de încurajare. Chiar dacă sunteţi la mii de kilometri depărtare, cuvintele voastre mă fac să simt că sunteţi toţi cu mine aici, în sala de antrenament. Veţi fi cu mine şi când intru în competiţie şi voi face tot ce pot ca să vă iau cu mine şi pe podium. Hai, România!", a fost mesajul postat de Cătălina Ponor pe Facebook.

A 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice, programată în perioada 5-21 august, a debutat noaptea trecută printr-o fastuoasă ceremonie de deschidere, la care Cătălina Ponor a fost portdrapelul României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici