Robert Kubica îl va înlocui pe Fernando Alonso la Renault

Pilotul polonez Robert Kubica îl va înlocui pe Fernando Alonso la echipa de Formula 1 Renault, după plecarea spaniolului la Ferrari începând din sezonul 2010, informează cotidianul francez Le Figaro, care precizează că anunţul oficial va fi făcut miercuri.

19 afișări
Imaginea articolului Robert Kubica îl va înlocui pe Fernando Alonso la Renault

Robert Kubica îl va înlocui pe Fernando Alonso la Renault (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Renault a ajuns la un acord cu Kubica, însă oficialii echipei franceze aşteaptă permisiunea celor de la BMW-Sauber pentru a face anunţul oficial.

Robert Kubica, în vârstă de 24 de ani, îl va înlocui pe Fernando Alonso, care a semnat recent un contract pe trei ani, începând din 2010, cu scuderia Ferrari, unde va face pereche cu brazilianul Felipe Massa.

Echipa Renault a fost aproape să părăsească Formula 1 în urma scanalului legat de trucarea cursei din 2008 de la Singapore, însă FIA a decis doar o pedeapsă cu suspendare. De cealaltă parte, BMW-Sauber încearcă cu greu să rămână în F1 după ce compania BMW şi-a anunţat retragerea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici