România, locul 4 pe naţiuni la FOTE. Mesajul premierului Marcel Ciolacu

România a încheiat pe locul 4 în clasamentul pe naţiuni Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor. România aduce de la Maribor 20 de medalii, dintre care 9 de aur, 6 de argint şi 5 de bronz.

1728 afișări
Imaginea articolului România, locul 4 pe naţiuni la FOTE. Mesajul premierului Marcel Ciolacu

Primul Ministru al României, Marcel Ciolacu, a transmis cu această ocazie un mesaj de felicitare.

„Felicitări tinerilor sportivi români şi antrenorilor pentru rezultatele obţinute la Festivalul Olimpic al Tineretului European!

Cu 20 de medalii, dintre care 9 de aur, România a confirmat că redevine o forţă europeană, fiind umăr la umăr cu Franţa, a treia în clasamentul final.”, a transmis premierul.

„Acum 9 zile, la Izvorani, doream delegaţiei noastre să-şi depăşească performanţa de la ediţia trecută. Iar ei au reuşit asta în stil de mare echipă! Rezultatul lor este reconfirmarea muncii, talentului şi a mândriei de a demonstra lumii că suntem o ţară care, în ciuda greutăţilor, ştie în continuare să cultive spiritul necesar marilor campioni.”, a mai completat oficialul român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici