Ronaldo va rata turneul echipei sale din Thailanda şi Australia. Ce îl ţine departe de teren pe celebrul fotbalist

Atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, nu va pleca cu echipa pentru turneul de pre-sezon în Thailanda şi Australia, după ce i s-a acordat timp liber pentru a se ocupa de o problemă de familie, a declarat joi o sursă din cadrul clubului din Premier League.

517 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va rata turneul echipei sale din Thailanda şi Australia. Ce îl ţine departe de teren pe celebrul fotbalist

Sursa foto: MediafaxFoto

Viitorul portughezului în vârstă de 37 de ani pe Old Trafford a fost subiectul unor speculaţii intense după ce acesta ar fi comunicat clubului dorinţa sa de a pleca pentru a juca în Liga Campionilor în sezonul următor.

Cu toate acestea, sursa, citată de Reuters, a susţinut că internaţionalul portughez, care mai are un an de contract, nu este de vânzare.

Turneul lui United începe la 12 iulie, la Bangkok, împotriva lui Liverpool, înainte de meciurile cu Melbourne Victory şi Crystal Palace. De asemenea, ei se vor confrunta cu Aston Villa la Perth, pe 23 iulie.

Nu este clar când se va întoarce Ronaldo în echipă.

Portughezul a marcat 24 de goluri în toate competiţiile pentru United în sezonul trecut, în care a terminat pe locul şase în campionat şi a ratat calificarea în Liga Campionilor.

Ei vor începe noua campanie acasă împotriva lui Brighton & Hove Albion, pe 7 august, în primul meci oficial al noului manager Erik ten Hag.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici