Sandu îi propune lui Dejan Savicevic, omologul său din Muntenegru, un amical la nivelul primelor reprezentative

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a adresat şefului federaţiei din Muntenegru, Dejan Savicevici, o scrisoare de mulţumire pentru ajutorul pe care populaţia din Podgorica l-a oferit victimelor accidentului rutier de la Grlo, propunându-i totodată acestuia organizarea unui meci amical în România.

151 afișări
Imaginea articolului Sandu îi propune lui Dejan Savicevic, omologul său din Muntenegru, un amical la nivelul primelor reprezentative

Mircea Sandu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Eu, personal şi în numele Federaţiei Române de Fotbal, doresc să exprim profunda recunoştinţă pentru extraordinara lecţie de viaţă pe care poporul din Muntenegru ne-a oferit-o zilele trecute, cu ocazia tragicului accident de lângă Podgorica. Modul în care oameni obişnuiţi au reacţionat, ajutorul rapid şi foarte eficient acordat supravieţuitorilor teribilei catastrofe, reacţia autorităţilor şi a stafului medical din Muntenegru ne-au impresionat cu adevărat şi vă mulţumim din adâncul inimilor noastre. Actul donării de sânge a fost un gest generos şi acum putem spune că suntem fraţi de sânge. În momente ca acestea, poţi vedea calitatea umană, iar oamenii din Podgorica au arătat-o pe a lor. Poate anul viitor putem găsi o dată potrivită pentru un meci amical între echipele noastre naţionale, în România, ceea ce aş dori foarte mult", se arată în scrisoarea deschisă pe care Sandu a trimis-o omologului său din Muntenegru, fostul fotbalist al echipelor Steaua Roşie Belgrad şi AC Milan, Dejan Savicevici.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie în Muntenegru, duminică după-amiază. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană, la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegrului.

În urma accidentului, 18 cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, iar 29 au fost răniţi, din care 7 sunt la terapie intensivă. Pacienţii care pot fi transportaţi vor fi aduşi în cursul acestei zile în ţară, cu două avioane militare, aceştia urmând să fie repartizaţi la patru spitale din Bucureşti - Floreasca, Elias, Bagdasar Arseni şi Universitar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici