Săpunaru, aproape de a semna un contract cu Real Zaragoza

Fundaşul stânga Cristian Săpunaru (FC Porto) este aproape de a semna un contract pe doi sau trei ani cu formaţia spaniolă Real Zaragoza, presa spaniolă menţionând că tratativele sunt avansate şi ar putea fi finalizate vineri.

180 afișări
Imaginea articolului Săpunaru, aproape de a semna un contract cu Real Zaragoza

Săpunaru, aproape de a semna un contract cu Real Zaragoza

Potrivit El Periodico de Aragon, agentul lui Săpunaru a negociat cu FC Porto rezilierea contractului jucătorului, care mai este valabil până în vara anului viitor. Aceasta ar fi, potrivit sursei citate, singura problemă, deoarece gruparea lusitană ar dori o sumă de bani pentru eliberarea jucătorului.

Zaragoza a mărit suma oferită ca salariu pentru fundaşul român de la 600.000 de euro până la 700.000 de euro pe an, iar fotbalistul, scriu spaniolii, ar fi fost de acord cu această ultimă ofertă.

FC Porto nu mai doreşte prelungirea contractului fostului rapidist, care a mai fost dorit în această vară de Chelsea, Olympiacos Pireu şi CFR Cluj.

Zaragoza ocupă locul 11 cu trei puncte după două etape disputate în Primera Division, iar sezonul trecut a încheiat campionatul pe locul 16, la două puncte de ultima formaţie care a retrogradat, Villarreal (locul 18).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici