Scandalul meciurilor trucate din Norvegia ia amploare. Alţi doi fotbalişti au fost arestaţi

Alţi doi fotbalişti au fost arestaţi, vineri, în Norvegia, în cadrul afacerii de trucare a două meciuri din liga a treia, astfel că numărul jucătorilor reţinuţi a ajuns la patru, a anunţat poliţia locală.

168 afișări
Imaginea articolului Scandalul meciurilor trucate din Norvegia ia amploare. Alţi doi fotbalişti au fost arestaţi

Scandalul meciurilor trucate din Norvegia ia amploare. Alţi doi fotbalişti au fost arestaţi

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Oslo, Kristian Ski, a declarat că trei dintre cei patru jucători arestaţi evoluează la echipa Follo.

Partida anchetată s-a disputat în 24 iunie, iar formaţia Follo a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 4-3, în faţa echipei Oestsinden, după ce conducea cu scorul de 3-1 cu 20 de minute înainte de final.

Al patrulea fotbalist reţinut joacă la formaţia Asker, care a fost învinsă, în aceeaşi zi, cu scorul de 7-1, de echipa Frigg Oslo.

"Este prea devreme pentru a spune dacă aceşti fotbalişti vor fi puşi sub urmărire penală sau vor fi doar simpli martori", a afirmat Kristian Ski.

Întrebat despre sumele câştigate la pariuri în urma acestor meciuri, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Oslo a refuzat să facă precizări şi a menţionat doar că "sumele sunt semnificative".

Presa norvegiană a anunţat că preşedinţii cluburilor Follo şi Asker au decis suspendarea celor patru jucători până la clarificarea situaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici