Serena Williams, după înfrângere: Simona Halep a jucat extraordinar. Abia aştept următoarea întâlnire, mă voi antrena special pentru ea

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, a felicitat-o pe Simona Halep, după ce românca a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, într-un meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor.

3882 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, după înfrângere: Simona Halep a jucat extraordinar. Abia aştept următoarea întâlnire, mă voi antrena special pentru ea

Serena Williams: Simona Halep a jucat extraordinar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar. Bună treabă şi mult succes", a scris Serena Williams pe contul său de Twitter.

"Jocul meu de astăzi a fost jenant. Categoric jenant. Halep m-a surprins cu jocul ei, niciodată nu am văzut-o jucând atât de bine. Să fiu sinceră, aştept următoarea întâlnire, pentru că ea mă face să mă duc acasă, să mă antrenez din greu şi în special să mă antrenez pentru ea", a spus Williams, potrivit Miami Herald.

Serena Williams a afirmat că lovitura sa de dreapta nu a funcţionat deloc în cursul partidei cu Halep. "Lovitura mea de dreapta nu a funcţionat astăzi. În mod clar a intrat mai devreme în vacanţă. Serviciul meu a fost în cel mai bun caz la nivelul copiilor sub zece ani", a completat Williams.

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, în 65 de minute, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore, aceasta fiind primul succes al româncei în faţa celei mai bune jucătoare de tenis din lume.

Serena Williams, locul 1 WTA nu a mai pierduse un set fără să câştige vreun ghem din mai 2013, de la turneul de la Madrid. Acesta este al optulea set pierdut cu 0-6 de Williams în carieră.

Simona Halep ocupă locul 1 în Grupa Roşie, cu două victorii în tot atâtea meciuri, şi este aproape de calificarea în semifinale. Ea va juca, vineri, ultima partidă din grupă, cu sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA.

La Singapore, Serena Williams şi Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe Ivanovici, scor 6-4, 6-4.

Partida dintre învinsele din prima etapă, Ana Ivanovici - Eugenie Bouchard, va avea loc tot miercuri, de la ora 14.30.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari. În semifinale se califică ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă de patru jucătoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici