Simona Halep, mesaj după anunţul făcut de Roger Federer privind retragerea din tenis

  • Jucătoarea de tenis a transmis un mesaj pe Instagram după ce, joi, Roger Federer a făcut marele anunţ: se va retrage din sport.
  • Federer a câştigat 20 de titluri de Grand Slam.
1442 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, mesaj după anunţul făcut de Roger Federer privind retragerea din tenis

FOTO Simona Halep/Instagram

„Nu va mai exista un alt Roger şi sunt recunoscătoare pentru că am avut şansa de a juca în aceeaşi eră ca şi el”, a scris Simona Halep, vineri, pe contul său, postând şi o fotografie cu ei doi pe terenul de tenis. 
 
Legendarul Roger Federer (41 de ani) a fost eliminat de la Wimbledon 2021 şi nu a mai jucat, iar joi şi-a anunţat retragerea. Va mai juca, pentru o ultimă dată la Laver Cup (23-25 septembrie), o competiţie la care va face echipă cu Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Andy Murray.
 
Elveţianul a avut probleme chinuitoare la genunchi în ultimii ani, iar în iulie 2021 a fost învins de Hubert Hurkacz în sferturi la Wimbledon.
 
Şi marea jucătoare de tenis Serena Williams a reacţionat, vineri dimineaţa, la vestea retragerii din activitate a lui Roger Federer, cu un mesaj postat în mediile sociale, în care spune că elveţianul a fost pentru ea o permanentă inspiraţie.
 
„Am vrut să găsesc modalitatea perfectă de a spune acest lucru, deoarece ai pus capăt acestui joc cu atâta elocvenţă - perfect realizat, la fel ca şi întreaga ta carieră”, a scris Williams. „Întotdeauna mi-ai fost model şi te-am privit cu admiraţie. Drumurile noastre au fost întotdeauna atât de asemănătoare, atât de asemănătoare. Ai inspirat nenumărate milioane şi milioane de oameni - inclusiv pe mine - şi nu voi uita asta niciodată. Te aplaud şi aştept cu nerăbdare tot ceea ce vei face în viitor. Bine ai venit în clubul celor retraşi din activitate. Şi îţi mulţumesc că eşti tu @rogerfederer.” 
 
Şi Nadal a transmis joi un mesaj: „Dragă Roger, prietenul şi rivalul meu. Mi-aş fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată... este o zi tristă pentru mine personal şi pentru sportivii din întreaga lume. Ţi-am spus-o când am vorbit şi acum a venit. A fost o plăcere, dar şi o onoare şi un privilegiu să împart toţi aceşti ani cu tine, trăind atât de multe momente extraordinare pe teren şi în afara lui”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici