Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid Open, unde o va întâlni pe Timea Bacsinszky

Simona Halep a câştigat fără emoţii meciul cu sportiva din Italia, Karin Knapp în două seturi, 6-1, 6-1 şi va juca în meciul următor cu învingătoarea dintre Timea Bacsinszky, a 10-a favorită a turneului de la Madrid şi sportiva din Rusia, Ekaterina Makarova, locul 30 WTA.

1419 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid Open, unde o va întâlni pe Timea Bacsinszky

Simona Halep, în optimi la Madrid Open (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

Simona Halep început greu meciul cu Karin Knapp, locul 75 WTA, cu două greşeli neforţate, şi a pierdut primul game al jocului. Simona a făcut imediat re-break-ul iar pană la finalul primului set nu a mai cedat. S-a terminat 6-1 pentru sportiva din România, a şaptea favorită a turneului din capitala Spaniei.

Setul secund a început tot cu break al româncei, al 7-lea consecutiv. După 8 game-uri consecutive, Halep a cedat pentru prima dată la scorul de 3-0. A fost singurul game câştigat de Karin Knapp, iar setul s-a încheiat la ca fel ca şi primul, 6-1 pentru Simona Halep.

Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată, în 2015, la Australina Open. Şi atunci, Simona Halep s-a impus tot în două seturi, 6-3, 6-2.

Pentru calificarea în optimi, Halep şi-a asigurat un cec de 59 490 de euro şi 120 de puncte WTA.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici