Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Wimbledon

Jucătorea română de tenis Simona Halep, ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, a câştigat, luni, scor 6-4, 6-1, meciul disputat împotriva jucătoarei Anna Schmiedlova din Slovacia, în primul tur al turneului de la Wimbledon, dotat cu premii totale în valoare de 19,174,575 de dolari.

3130 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la Wimbledon (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Simona Halep va juca cu Francesca Schiavonne din Italia, clasată pe locul 111 în ierarhia mondială, în turul doi al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi şapte minute.

Primul set a debutat cu Simona Halep mai concentrată şi mai exactă în lovituri, iar jucătoarea din Constanţa a condus, la un moment dat, cu 4-1, după ce a reuşit două break-uri, dintre care unul în game-ul de debut al setului. Apoi, Schmiedlova a profitat de o relaxare a Simonei şi a reuşit să egaleze situaţia. În final, după un break în penultimul game al primului set, Halep a servit pentru câştigarea actului, scor 6-4.

În setul secund echilibrul s-a rupt total. Halep a reuşit din nou să câştige pe seriviciul adversarei în debut, iar Anna Schmiedlova a mai câştigat doar un singur game pe toată durata setului. După alte două break-uri ale Simonei, jucătoarea de pe locul 5 WTA şi-a adjudecat setul, scor 6-1.

În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Anastasija Sevastova (Letonia, 66 WTA) şi Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici