Site-ul UEFA a operat câteva modificări în dreptul FCSB după schimbarea oficială a numelui echipei

După ce Gigi Becali a schimbat oficial numele echipei pe care o finanţează în FCSB, site-ul celor de la UEFA s-a conformat şi a adus câteva modificări în dreptul vicecampioanei României.

4139 afișări
Imaginea articolului Site-ul UEFA a operat câteva modificări în dreptul FCSB după schimbarea oficială a numelui echipei

Site-ul UEFA a operat câteva modificări în dreptul FCSB după schimbarea oficială a numelui echipei

În schimb, echipei “roş-albastre” i s-au lăsat chiar datele pe care le contestă CSA Steaua, tabăra cu care Becali a pierdut toate luptele în Instanţă.

Astfel, pe site-ul uefa.com, numele a fost schimbat din FC Steaua Bucureşti în FCSB, dar în continuare echipa lui Gigi Becali este acreditată cu palmaresul până în anul 2003, atunci când Gigi Becali a preluat echipa de la Armată. Pe acelaşi site, clubul latifundiarului este înfiinţat în 1947, are toate trofeele şi chiar îşi păstrează numele de „militarii”.

Inclusiv Cupa Campionilor Europeni este trecută în dreptul FCSB-ului, iar apariţiile în cupele europene, de dinainte de 2003, sunt trecute la locul lor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici