Sorana Cîrstea intră în cursa pentru un sfert de milion de dolari/ Meciurile pot fi urmărite în direct pe Facebook

Sorana Cîrstea (33 WTA) îşi face încălzirea pentru Indian Wells la Tie Break Tens, într-o întrecere-fulger pe terenul de tenis care pune la bătaie un sfert de milion de dolari. Românca va juca primul meci împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (35 WTA), a doua jucătoare din China în clasamentul WTA.

650 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea intră în cursa pentru un sfert de milion de dolari/ Meciurile pot fi urmărite în direct pe Facebook

Sorana Cîrstea intră în cursa pentru un sfert de milion de dolari

Singurul meci direct dintre Sorana şi Shuai s-a încheiat cu victoria româncei, la un turneu ITF din Italia, în 2008. Cîrstea s-a impus pe zgură roşie, cu 6-3, 4-6, 6-3 în primul tur al întrecerii de la Cumeo.

Dacă o va învinge pe Shuai Zhang, Sorana Cîrstea va avea o super-adversară în semifinale.

Tragerea la sorţi a stabilit un duel foarte interesant pentru primul tur, între Serena Williams şi Marion Bartoli. Cele două campioane, cu 23 şi respectiv un titlu de Mare Şlem în palmares, sunt pe punctul de a reveni în circuitul WTA. Serena a lipsit 14 luni din competiţiile oficiale, pentru a deveni mamă, în timp ce franţuzoaica este gata din nou pentru competiţie, la patru ani şi jumătate după ce părăsea tenisul profesionist. Învingătoarea acestui adevărat derby va juca în semifinale împotriva Soranei Cîrstea sau a lui Shuai Zhang.

Sorana Cîrstea a jucat de trei ori în carieră împotriva Serenei Williams, în 2012 şi 2013. Nu a câştigat mai mult de trei game-uri în vreunul dintre meciuri, însă duelul din finala de la Toronto şi-l va aminti mereu. Serena s-a impus cu 6-2, 6-0, iar 'Sori' nu şi-a putut stăpâni lacrimile în timpul ceremoniei de premiere. Americanca a încurajat-o atunci, spunându-i că are tot timpul din lume să câştige un turneu important.

Marion Bartoli a anunţat că îşi doreşte să joace la Tie Break Tens, apoi la Miami şi, potrivit unui amplu material New York Times, şi-a fi modificat serviciul ciudat care a făcut-o celebră în circuit
Pe cealaltă jumătate de tablou, meciurile din primul tur le aduc faţă în faţă pe Coco Vandeweghe şi Daniela Hantuchova şi, respectiv, pe Venus Williams şi Elina Svitolina - duel între două jucătoare prezente la ediţia 2017 a Turneului Campioanelor.

Inedita competiţie, în care meciul de tenis este redus la un super tiebreak până la zece similar celor pe care, de regulă, fanii sportului alb le văd doar la dublu, ajunge în premieră în Statele Unite, pe 5 martie, la Madison Square Garden.

Meciurile pot fi urmărite în direct pe pagina de Facebook a evenimentului, în noaptea de luni spre marţi, începând cu ora 2:00 (ora României)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici