Starul echipei Real Madrid nu vrea să se îngraşe în izolarea la domiciliu: "Încerc să nu intru prea des în cămară"

  • Eden Hazard a semnat cu Real Madrid în vara anului 2019, după ce a plecat de la Chelsea, contra sumei de 100 de milioane de euro
  • Atacantul belgian a povestit că se chinuie să nu mânânce mult pentru a nu se îngrăşa, în perioada izolării la domiciliu
  • Hazard a fost acuzat că ar fi avut kilograme în plus, în momentul în care a ajuns la gruparea din Spania
95 afișări
Imaginea articolului Starul echipei Real Madrid nu vrea să se îngraşe în izolarea la domiciliu: "Încerc să nu intru prea des în cămară"

Starul echipei Real Madrid se chinuie să nu se îngraşe în izolarea la domiciliu: "Încerc să nu intru prea des în cămară"

Eden Hazard (29 de ani), jucătorul echipei Real Madrid, este unul dintre fotbaliştii care a dezvăluit că izolarea la domiciliu nu este una uşoară. Atacantul belgian se luptă cu pofta de mâncare. Fostul jucător al clubului Chelsea trage tare să nu se îngraşe în această perioadă. 

"Şi pentru mine este complicat. Dar încerc să nu mănânc mult, încerc să nu intru prea des în cămară şi să mănânc chifle, pentru că este aici aproape de mine, dar nu este uşor", a spus Eden Hazard, potrivit as.com.

În plus, Eden Hazard este la fel de ambiţios şi cu exerciţiile fizice. Atacantul echipei Real Madridm care se recuperează acum după accidentarea suferită, a precizat că se antrenează zilnic. 

"Mă antrenez acum online cu preparatorul fizic, pentru că nu mai poate veni la domiciliu fiindcă s-a îmbolnăvit şi trebuie să stea acasă. Am început să muncim de 10 zile, el este acasă şi îmi trimite clipuri video. Sunt exerciţii pe podea, lucrez pentru întărirea gleznei. Fac ce pot acasă".

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici