Steaua nu poate face recurs dar poate cere revizuirea cazului legat de derbiul cu Dinamo

Avocatul echipei Steaua, Cătălin Ciubotă, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Steaua nu poate face recurs după decizia Comisiei de Disciplină a LPF, de a evolua fără spectatori în următoarele două etape, dar poate cere revizuirea cazului în baza unor probe noi pe care le va aduce.

14 afișări
Imaginea articolului Steaua nu poate face recurs dar poate cere revizuirea cazului legat de derbiul cu Dinamo

Steaua nu poate face recurs dar poate cere revizuirea cazului legat de derbiul cu Dinamo (Imagine: Geroge Filip/Mediafax Foto)

"Recursul este inadmisibil pentru că Steaua a primit pedeapsa minimă, de două etape, pentru încadrarea pe care a avut-o. Dar este posibilă şi probabilă revizuirea cazului în baza unor probe noi, care ar exista din partea Jandarmeriei. Este o cale extraordinară de atac la care poate apela doar partea care a primit pedeapsa într-un caz", a spus Ciubotă.

Ciubotă a explicat că pedeapsa pe care a primit-o Steaua este corectă pentru încadrarea atribuită, dar revizuirea cazului ar putea conduce la o altă încadrare.

Comisia de Disciplină a LPF a sancţionat, miercuri, gruparea FC Steaua cu două jocuri fără spectatori şi 40.000 de lei penalitate financiară, pentru torţele şi fumigenele aruncate pe gazon din tribune la meciul cu Dinamo. Astfel, Steaua va jucă fără spectatori meciurile cu Pandurii Târgu Jiu (etapa a VII-a) şi Gloria Bistriţa (etapa a IX-a).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici