Steaua va efectua stagii de pregătire la Valencia, la Larnaca şi în Antalya

FC Steaua va participa la trei turnee de pregatire în intersezon, la Oliva Nova - Valencia, la Larnaca şi în Antalya, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua va efectua stagii de pregătire la Valencia, la Larnaca şi în Antalya

Steaua va efectua stagii de pregătire la Valencia, la Larnaca şi în Antalya

Primul dintre stagii va avea loc în Spania, la Valencia, în perioada 9-19 ianuarie. Echipa va susţine, in cadrul acestui prim stagiu, o partidă amicală împotriva polonezilor de la Legia Varşovia, programată pe data de 18 ianuarie.

Al doilea turneu al Stelei va avea loc în perioada 25 ianuarie - 5 februarie, la Larnaca (Cipru) şi va include patru partide amicale, cu Metalurgs Liepajas (Letonia), Levski Sofia (Bulgaria), FK Teplice (Cehia) şi Lokomotiv Sofia (Bulgaria).

Ultimul stagiu de pregătire înainte de începerea campionatului se va desfăşura în perioada 11-16 februarie, în Antalya (Turcia) şi va include două partide amicale, împotriva muntenegrenilor de la FK ZETA şi a japonezilor de la Jeff United.

Jucătorii Stelei vor efectua vizita medicală de început de an marţi, începând cu ora 8:00. Aceasta se va desfăşura la Centrul de Medicină Sportivă din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici