Steaua va respecta decizia instanţei privind accesul suporterilor pe stadion

FC Steaua a anunţat, vineri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că va respecta decizia Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti, care a ridicat în această săptămână interdicţia impusă de clubul bucureştean, privind accesul suporterilor pe stadion.

37 afișări
Imaginea articolului Steaua va respecta decizia instanţei privind accesul suporterilor pe stadion

Steaua va respecta decizia instanţei privind accesul suporterilor pe stadion (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"FC Steaua Bucureşti anunţă că va respecta şi va pune în aplicare Sentinţa Civilă nr 2299/16.03.2010, executorie, dar nu definitivă, pronunţată în Dosarul 2696/300/2010 aflat pe rolul Judecătoriei Sector 6 Bucureşti. Mai mult, toţi cei care sunt parte în proces (posesori de abonamente şi solicitanţi de bilete) şi au cerut prin intermediul instanţei de judecată să li se permită accesul pe stadion vor beneficia de o casă specială de bilete (casa nr. 30) pentru a-şi ridica tichetele de intrare la meciul de duminică seara, cu Gaz Metan Mediaş. Aceste bilete vor fi eliberate nominal, gratuit, la fotolii, într-un sector special amenajat. Programul acestei case de bilete este identic cu al tuturor celorlalte 29 de case, adică sâmbătă, 20 martie, între 10.00 - 17.30 şi duminică, 21 martie, începând cu ora 10.00", se arată în comunicatul de pe site-ul FC Steaua.

Suporterii echipei Steaua au acces pe stadion, potrivit unei decizii a Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti, care a ridicat interdicţia impusă de clubul sportiv.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că va face apel la decizia Judecătoriei sectorului 6 şi că nu va permite accesul fanilor interzişi pe stadion decât dacă aceştia vor veni cu judecătorul.

Membrii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti (AISS) au decis să acţioneze în instanţă clubul Steaua după ce le-a fost interzis accesul la meciurile de pe teren propriu, chiar dacă erau posesori de abonamente. Alţi suporteri, posesori de abonamente care însă nu erau membrii ai AISS, au acţionat în judecată şi ei FC Steaua prin intermediul Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici