Steliştii îl compară pe Reghecampf cu Piţurcă. Care sunt asemănările dintre cei doi antrenori

Portarul echipei Steaua, Răzvan Stanca, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută în cantonamentul din Austria, că la antrenamentele fizice şi la disciplină tehnicianul Laurenţiu Reghecampf se aseamănă cu selecţionerul Victor Piţurcă.

149 afișări
Imaginea articolului Steliştii îl compară pe Reghecampf cu Piţurcă. Care sunt asemănările dintre cei doi antrenori

Răzvan Stanca (Imagine: Vlad Constantinescu / MediafaxFoto)

"Portarii fac acelaşi program de pregătire ca şi jucătorii de teren, numai că noi facem patru repetări, nu şase, precum colegii noştri. Ţinând cont că este a patra zi de antrenamente, alături de celelalte patru de la Bucureşti, putem spune că s-a acumulat puţină oboseală. Eu am mai efectuat antrenamente de o asemenea intensitate pe vremea cand eram antrenaţi de domnul Victor Piţurcă. La antrenamentele fizice şi la disciplină, domnul Reghecampf se aseamănă cu selecţionerul. Îl aştept cu drag pe Ciprian Tătăruşanu în cantonament. Până nu este nimic sigur, nici el nu poate să spere să se transfere. Are vârsta la care poate să facă pasul spre o echipă de top din străinatate, dar depinde şi de conducerile cluburilor. Şi eu mi-aş dori un transfer în străinătate, dar cred că este cam târziu pentru mine. Dacă mă ajută Dumnezeu, sper să joc până la 40 de ani. În momentul de faţă, Tătăruşanu este portarul cel mai constant şi merită să apere titular la echipa naţională. De asemenea, au apărat foarte bine în sezonul trecut Coman, Bălgrădean şi Silviu Lung Jr. Pot spune că după 25-26 de ani te poţi considera portar «copt»", a spus Stanca, informează site-ul oficial al "roş-albaştrilor".

Portarul stelist a afirmat că jucătorul cu cele mai surprinzătoare execuţii este Adi Rocha. "Dintre toţi colegii mei, cele mai surprinzătoare execuţii la antrenamente până acum le are Adi Rocha. Este un jucător foarte bun, dar asta nu înseamnă că îi desconsider pe ceilalţi. Cojocaru şi Ciuculescu sunt copii şi mai au multe de învăţat. Îi ajut cât pot cu sfaturi, dar trebuie să fie conştienţi că au mult de muncă pentru a ajunge titulari şi mai au nevoie şi de şansă", a precizat Stanca.

Răzvan Stanca a menţionat că idolii săi au fost danezul Peter Schmeichel şi italianul Gianluigi Buffon: "Am urmărit în fiecare seară meciurile de la Euro-2012. Eu ţin cu Spania la acest turneu şi cel mai în formă portar este Iker Casillas. Când eram mic, idolii mei erau Schmeichel şi Buffon. Al doilea încă apără şi îi doresc să o facă mult timp de acum înainte, fiindcă merită".

Steaua Bucureşti se află într-un stagiu de pregătire în Austria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici