Stoichiţă: Steaua reprezintă o legătură sentimentală şi o provocare

Antrenorul Mihai Stoichiţă a declarat că pentru el Steaua reprezintă o legătură sentimentală şi o provocare şi a subliniat că s-a înţeles cu finanţatorul Gigi Becali asupra aceluiaşi obiectiv, câştigarea titlului, apreciind că cele opt puncte faţă de CFR Cluj se pot recupera.

124 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Steaua reprezintă o legătură sentimentală şi o provocare

Mihai Stoichiţă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"Gigi Becali m-a sunat şi mi-a spus că a reziliat contractul cu Ilie Stan şi m-a întrebat dacă aş fi de acord să preiau Steaua. La mine este mai mult decât o legătură materială cu Steaua, este o legătură sentimentală şi o provocare. Ne-am înţeles asupra aceluiaşi obiectiv, să câştigăm campionatul. De mâine dimineaţă, de la 9 fără un sfert, va începe al treilea meu mandat la Steaua. O să continui munca bună a lui Ilie de aici pentru că a făcut şi el lucruri frumoase din punct de vedere al organizării, iar, din punctul de vedere al pregătriii fizice, echipa stă cel mai bine, chiar dacă el a fost criticat pentru pregătirea demodată de la munte. Lotul este foarte bun, iar o cauză a rupturii dintre ei a fost şi lipsa oamenilor pe anumite posturi. Steaua e Steaua, iar în această perioadă de dou-trei luni este mai importamtă decât orice. Matematic, putem lua campionatul, iar cele opt puncte se pot recupera", a declarat Stoichiţă.

Ilie Stan a renunţat la conducerea tehnică a Stelei, marţi dimineaţă, după o discuţie de 40 de minute, la imobilul finanţatorului stelist din Aleea Alexandru.

Mihai Stoichiţă se află la al treilea mandat la Steaua, echipă cu care a câştigat campionatul şi Supercupa României în 1998. În cel mai recent mandat, din sezonul 2009/2010, Stoichiţă a încheiat cu Steaua pe locul patru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici